Om oss

Brunnsvikens Trädgård
är belägen i  hjärtat av Kungliga Ulriksdal och Ekoparken  i Solna. I fantastiska omgivningar hittar ni vår trädgård med butik, café och frilandsodlingar.

Våra trädgårdsmästare hjälper er gärna med valet av lämpliga växter.
Vi erbjuder även trädgårdsrådgivning för liten som stor trädgård.

Under säsong är utegården fylld med en stor mångfald av uteväxter till er trädgård eller balkong.

Våra växthus är fyllda av säsongens aktuella krukväxter och mängder av tillbehör i form av bl a krukor, växtstöd, rabattkanter, möbler, trädgårdsredskap, inredningsdetaljer samt jord, näring, gödsel och bekämpningsmedel.

Vårt självplock kommer igång under maj månad, då rabarber är skördeklara, och pågår fram till frosten. Under sensommaren plockar ni er egen blombukett av dahlior i härliga färger till matbordet och skördar grönsaker till middagen samt bär till efterrätten.

I trädgårdens äldsta växthus ligger vårt trädgårdscafé. I denna unika miljö kan ni sitta ner i lugn och ro och njuta av hemlagad mat eller hembakat fikabröd.
I anslutning till caféet finns en stor uteservering som inbjuder till avkoppling i vacker trädgårdsmiljö.

Varmt välkommen till oss!

Lotta med personal


Brunnsvikens Trädgård & Café har ett samarbete med Classicum. Det innebär för er som besökare att ni vid samma tillfälle kan ta del av vår trädgård med fullsortiment, trädgårdscaféet och Classicums visnings-trädgård av växthus.


För personlig visning av Classicum växthus bokar ni tid via mail: info@classicum.se